Desolació


Jo só l'esqueix d'un arbre, esponerós ahir,
que als segadors feia ombra a l'hora de la sesta;
mes branques una a una va rompre la tempesta,
i el llamp fins a la terra ma soca mig-partí.


Brots de migrades fulles coronen el bocí
obert i sens entranyes que de la soca resta;
cremar he vist ma llenya; com fumerol de fesa,
al cel he vist anar-se'n la millor part de mi.


I l'amargor de viure xucla ma rel esclava,
i sent brostar les fulles i sent pujar la saba,
i m'aida a esperar l'hora de caure un sol de conhort.


Cada ferida mostra la pèrdua d'una branca:
sens jo, res parlaria de la meitat que em manca;
jo visc sols per plànyer lo que de mi s'és mort.


Joan Alcover

 

Amics de la Rabassa canvia de portaveu

Premsa 19/10/2009

Diari d'Andorra

Goicoechea deixa el càrrec al capdavant del grup ecologista en ser escollit mediador de l’UdA

Redacció - Andorra la Vella

Josep Maria Goicoechea ha estat escollit mediador de la universitat, per la qual cosa ha decidit deixar de ser el portaveu d’Amics de la Rabassa. Vol evitar “conflictes d’interessos”.

El grup ecologista d’Amics de la Rabassa tindrà en breu un nou portaveu. El que fins ara ha exercit les funcions ha decidit, per voluntat pròpia, deixar-ho de ser després d’haver estat escollit com a mediador de la Universitat d’Andorra, un càrrec de nova creació que haurà de servir per garantir que es compleixin els drets i els deures de les persones que formen part de la comunitat universitària

. Josep Maria Goicoechea assegura, en declaracions al programa Parlem-ne d’AD Ràdio, que la decisió de deixar la primera línia del grup ecologista la pren per evitar “conflictes d’interessos”.


“No vull trobar-me un dia amb un conflicte d’haver d’estar en dues situacions, potser, contradictòries”, explica. “És quelcom incòmode i ho he decidit anticipant qualsevol possibilitat”, hi afegeix. De moment encara no ha estat escollit el membre del col·lectiu ciutadà –que va néixer per evitar que Naturlàndia afectés el bosc de Sant Julià– que assumirà les responsabilitats de Goicoechea. Es preveu que es triï durant aquest mes.


Celebren la poca activitat

D’altra banda, l’encara portaveu del grup ha declarat que “estem contents de veure que no hi ha activitat” a la Rabassa perquè de moment únicament hi funciona el Tobotronc i algunes activitats lúdiques més. “A la vista del que ha passat i tot el que ens van vendre en principi, veiem que es va canviant el programa constantment i que la venda d’accions es retarda. Ens dóna la impressió que això no va bé, i això a nosaltres ja ens agrada”, conclou.


[ TORNA ]

Espai web patrocinat per                ADN               Avís legal