Desolació


Jo só l'esqueix d'un arbre, esponerós ahir,
que als segadors feia ombra a l'hora de la sesta;
mes branques una a una va rompre la tempesta,
i el llamp fins a la terra ma soca mig-partí.


Brots de migrades fulles coronen el bocí
obert i sens entranyes que de la soca resta;
cremar he vist ma llenya; com fumerol de fesa,
al cel he vist anar-se'n la millor part de mi.


I l'amargor de viure xucla ma rel esclava,
i sent brostar les fulles i sent pujar la saba,
i m'aida a esperar l'hora de caure un sol de conhort.


Cada ferida mostra la pèrdua d'una branca:
sens jo, res parlaria de la meitat que em manca;
jo visc sols per plànyer lo que de mi s'és mort.


Joan Alcover

 

Les entitats APAPMA, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa,lliuraran 1.400 firmes la setmana que ve

Imprimeix PDF

Demanen que La Rabassa sigui declarat Espai Protegit.

Premsa 29/10/2010

Fòrum.ad

1.400 signatures al Comú per aturar el projecte de Naturlàndia

La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s'han volgut afegir a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats APAPMA, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa, impulsores de la iniciativa van començar a recollir signatures el maig d'aquest any i encara que ja eren optimistes, estan molt contents per la implicació ciutadana.

El següent pas, segons han informat des de l'Associació Amics de la Rabassa, és fer arribar el recull de signatures al Comú de Sant Julià perquè sàpiguen la quantitat de gent que s'ha sumat a la súplica. Amics de la Rabassa, junt amb les altres entitats promotores de la iniciativa per conservar el bosc de la Rabassa en el seu estat actual, preservant-lo de construccions i instal·lacions diferents a les que ha acollit fins ara, van ser presents a la Fira d'Andorra la Vella, aquest cap de setmana passat, amb la intenció d'oferir l'última oportunitat per signar la demanda, i van aconseguir recollir unes 400 signatures en només tres dies.

És per això que s'ha decidit entregar el recull la setmana vinent, donant una darrera oportunitat a qui encara vulgui signar, perquè ho puguin fer fins el proper dimarts 2 de novembre. Des d'Amics de la Rabassa han informat que les signatures no tenen una validesa legal perquè el Comú es vegi obligat a tenir-les en compte, però que les associacions impulsores de la demanda les volen fer arribar per fer reflexionar a la corporació comunal.

Escrit per ANA, el Dijous, 28 de Octubre 2010


BonDia

Amics de la Rabassa lliurarà 1.400 firmes la setmana que ve

AGÈNCIES Andorra la Vella

La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s’han afegit a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats impulsores (Apapma, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa) van començar a recollir firmes el maig passat i s’han mostrat molt satisfetes de la implicació ciutadana. El següent pas, segons Amics de la Rabassa, és fer arribar el recull de signatures al Comú de Sant Julià perquè conegui la quantitat de gent que s’ha sumat a la súplica. Les entitats van ser presents a la Fira d’Andorra la Vella per oferir l’última oportunitat per signar i van aconseguir recollir unes 400 firmes en tan sols tres dies. La setmana vinent entregaran el recull, tot i que encara es pot signar fins al 2 de novembre.Amics de la Rabassa lliurarà 1.400 firmes la setmana que ve AGÈNCIES Andorra la Vella La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s’han afegit a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats impulsores (Apapma, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa) van començar a recollir firmes el maig passat i s’han mostrat molt satisfetes de la implicació ciutadana. El següent pas, segons Amics de la Rabassa, és fer arribar el recull de signatures al Comú de Sant Julià perquè conegui la quantitat de gent que s’ha sumat a la súplica. Les entitats van ser presents a la Fira d’Andorra la Vella per oferir l’última oportunitat per signar i van aconseguir recollir unes 400 firmes en tan sols tres dies. La setmana vinent entregaran el recull, tot i que encara es pot signar fins al 2 de novembre.


Periòdic d'Andorra

1.400 signatures al Comú per aturar el projecte de Naturlàndia

Amics de la Rabassa es mostren satisfets per la resposta popular

A la Fira de la capital es van recollir 400 firmes durant tres dies

La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s'han volgut afegir a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats APAPMA, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa, impulsores de la iniciativa van començar a recollir signatures el maig d'aquest any i encara que ja eren optimistes, estan molt contents per la implicació ciutadana. El següent pas, segons han informat des de l'Associació Amics de la Rabassa, és fer arribar el recull de signatures al Comú de Sant Julià perquè sàpiguen la quantitat de gent que s'ha sumat a la súplica.

Amics de la Rabassa, junt amb les altres entitats promotores de la iniciativa per conservar el bosc de la Rabassa en el seu estat actual, preservant-lo de construccions i instal·lacions diferents a les que ha acollit fins ara, van ser presents a la Fira d'Andorra la Vella, aquest cap de setmana passat, amb la intenció d'oferir l'última oportunitat per signar la demanda, i van aconseguir recollir unes 400 signatures en només tres dies. És per això que s'ha decidit entregar el recull la setmana vinent, donant una darrera oportunitat a qui encara vulgui signar, perquè ho puguin fer fins el proper dimarts 2 de novembre.

Des d'Amics de la Rabassa han informat que les signatures no tenen una validesa legal perquè el Comú es vegi obligat a tenir-les en compte, però que les associacions impulsores de la demanda les volen fer arribar per fer reflexionar a la corporació comunal.


MésAndorra

Amics de la Rabassa lliurarà al Comú 1.400 signatures per aturar Naturlàndia.

La iniciativa ha estat secundada per diverses entitats, que s’han mostrat molt satisfetes pel resultat que han aconseguit

Amics de la Rabassa lliurarà la setmana vinent al Comú lauredià 1.400 signatures que demanen aturar el projecte de Naturlàndia. La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s’han volgut afegir a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats APAPMA, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa, que són les impulsores de la iniciativa van començar a recollir signatures contra aquest projecte al maig d’aquest any i encara que ja eren optimistes sobre els resultats que obtindrien, estan molt contents per la implicació ciutadana que hi ha hagut. El següent pas, segons van informar des de l’Associació de defensa del medi ambient Amics de la Rabassa, és fer arribar elrecull de signatures al Comú de Sant Julià perquè sàpiguen la quantitat de gent que s’ha sumat a la súplica. Amics de la Rabassa, junt amb les altres entitats promotores de la iniciativa per conservar el bosc de la Rabassa en el seu estat actual, preservant-lo de construccions i instal·lacions diferents a les que ha acollit fins ara, van ser presents a la Fira d'Andorra la Vella, aquest cap de setmana passat, amb la intenció d’oferir als assistents a aquest esdeveniment l’última oportunitat per signar la demanda, i van aconseguir recollir unes 400 signatures en només tres dies. És per això que des de l’entitat s’ha decidit a entregar el recull la setmana vinent, donant una darrera oportunitat a qui encara vulgui signar, perquè ho puguin fer fins al proper dimarts 2 de novembre. Des d’Amics de la Rabassa van informar que les signatures no tenen una validesa legal perquè el Comú de Sant Julià de Lòria es vegi obligat a tenir-les en compte, però que les associacions impulsores de la demanda les volen fer arribar per fer reflexionar la corpora-ció comunal sobre la necessitat de canviar la seva postura.


Diari D'Andorra

Amics de la Rabassa recullen més de 1.400 signatures contra el projecte de Naturlàndia

La campanya s'estendrà uns dies més i s'entregaran els suports al comú la setmana vinent

Agències - Andorra la Vella

La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s’han volgut afegir a la campanya La Rabassa, espai protegit.

Les entitats Apapma, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa, impulsores de la iniciativa van començar a recollir firmes al maig i encara que ja eren optimistes, estan molt contents per la implicació ciutadana. El següent pas, segons Amics de la Rabassa, és fer arribar les rúbriques al comú de Sant Julià perquè sàpiguen la quantitat de gent que s’ha sumat a la súplica.

Amics de la Rabassa, junt amb les altres entitats promotores de la iniciativa per conservar el bosc de la Rabassa en el seu estat actual, preservant-lo de construccions i instal·lacions diferents a les que ha acollit fins ara, van ser presents a la Fira d’Andorra la Vella, aquest cap de setmana passat, amb la intenció d’oferir l’última oportunitat per signar la demanda, i van aconseguir recollir unes 400 signatures en només tres dies. És per això que s’ha decidit entregar el recull la setmana vinent, donant una darrera oportunitat a qui encara vulgui signar, perquè ho puguin fer fins dimarts. Des d’Amics de la Rabassa han informat que les signatures no tenen una validesa legal perquè el comú es vegi obligat a tenir-les en compte, però que les associacions impulsores de la demanda les volen fer arribar per fer reflexionar la corporació.

 [ TORNA ]
Espai web patrocinat per                ADN               Avís legal